Απονομή μεγίστης διάκρισης της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου στον κ. Δαμιανό Κωνσταντίνου.

 
 

 
Τη μέγιστη διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, το παράσημο του Αποστόλου Παύλου, απένειμε τιμητικώς στις 29 Ιουνίου 2018 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στον κ. Δαμιανό Κωνσταντίνου, Πρόεδρο του Κέντρου Ελληνισμού Ιδρ. Δαμιανού, αναγνωρίζοντας την αγάπη με την οποία αγκάλιασε και συνεχίζει να αγκαλιάζει έμπρακτα τη Μητρόπολη Κορίνθου και το Ποίμνιο της, αποκαλώντας τον «μέγιστο Ελληνόψυχο Κύπριο ευεργέτη».
 
Ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου αμέσως μετά την απονομή του παράσημου του Αποστόλου Παύλου. Αριστερά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινή κ. Ησαΐας, δεξιά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.
 
2.Ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου αμέσως μετά την απονομή του παράσημου του Αποστόλου Παύλου. Αριστερά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινή κ. Ησαΐας, δεξιά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου μετά την Αρχιερατική λειτουργία, με την παρουσία 12 Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, της Εκκλησίας της Κύπρου.
 
Γενικό πλάνο από την τελετή της 29ης Ιουνίου, 2018
 
1.Γενικό πλάνο από την τελετή της 29ης Ιουνίου, 2018
Η ίδια διάκριση απενεμήθη για πρώτη φορά στην περσινή πανηγυρική εορτή του Αποστόλου Παύλου στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
 
Ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου μετά τη τελετή απονομής.
 
3.Ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου μετά τη τελετή απονομής.